VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputații Radu Marian și Vitalie Jacot participă la Forumul Dialogului Intercultural din Azerbaidjan

Delegația Parlamentului Republicii Moldova participă la cel de-al VI-lea Forum al Dialogului Intercultural, care se desfășoară, în perioada 1 – 3 mai, la Baku, Azerbaidjan. Din delegația legislativului fac parte deputatul Vitalie Jacot, președintele grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Azerbaidjan, și Radu Marian, președintele Comisiei economie, buget și finanțe.

În cadrul evenimentului, participanți din diferite țări dezbat subiecte de actualitate, printre care figurează dialogul pentru pace, securitatea globală, precum și cooperarea dintre țări. În context, președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, a susținut un discurs în care a accentuat necesitatea participării active la inițiative internaționale și schimbul de experiență între state. „Calea de integrare europeană aleasă de Republica Moldova creează multe oportunități în acest domeniu. Dar avem nevoie și de experiențele partenerilor noștri estici; în acest context, aș dori să subliniez în mod deosebit relațiile noastre de prietenie foarte calde dintre Moldova și Azerbaidjan”, a adăugat deputatul Radu Marian.

De asemenea, în cadrul evenimentului, deputații Radu Marian și Vitalie Jacot au planificate întrevederi cu omologi din alte țări, care participă la cel de-al VI-lea Forum al Dialogului Intercultural.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.