VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Victoria Ștefaniuc:  Dramaterapia are viitor în Republica Moldova

 Invitată: Victoria Ștefaniuc, dramaterapeut

 Tema emisiunii a fost dramaterapia care folosește cele mai potrivite tehnici pentru dezvoltarea persoanei. Atelierele de dramaterapie sunt realizate în cadrul proiectului  realizat în cadrul Subprogramului proiecte inovative ale diasporei, care este parte a Programului Diaspora Engangement Hub, implementat de Cancelaria de Stat prin intermediul Biroului relații cu diaspora și finanțat din bugetul de stat.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.