VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Victoria Covali: Trebuie să explicăm copiilor noștri ce reprezintă pădurea cu adevărat

Invitată: Victoria Covali, expertă în biodiversitate, președinta Asociației Femeilor Silvicultoare din Republica Moldova

Subiectul emisiunii a fost proiectul „Transferul cunoștințelor  forestiere și educația eco-forestieră”. Invitata a menționat că în cadrul proiectului dat au fost abiliați mai mulți profesori școlari, cum să transmită elevilor cunoștințe și dragostea față de pădure.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.