VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Biletele pentru trenul Iași-Chișinău, mai scumpe

Începând din 10 mai, cresc tarifele la biletele de călătorie cu trenul pentru cursa zilnică Chișinău- Iași (Socola) – Chișinău. Majorările sunt între 20 și 40 de lei, în funcție de clasă. 

Astfel, biletele pentru clasa a III-a vor costa 110 de lei, în comparație cu 90 de lei cât e acum. 130  de lei va costa biletul pentru clasa a II-a cu 30 de lei mai mult decât acum. Cel mai mult se scumpesc biletele pentru clasa I. Vor costa 170 de lei, în comparație cu 130 de lei cât costă în prezent. Pentru copii se aplică reducerea de 50% din tarif, transmite IPN.

Trenul circulă conform orarului: la 06.27 – plecarea din Chișinău și sosirea la Iași la ora 11.12. Plecarea din Iași este la ora 17.40, iar sosirea la Chișinău la ora 22.16.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.