VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cunoscutul actor român Florin Piersic, internat la Institutul Inimii din Cluj

Cunoscutul actor român, cetățean al Republicii Moldova, Florin Piersic, este internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Acum două zile, el a suferit o operaţie de urgenţă la genunchi în urma unei infecții care se pare că s-a extins. Medicii au decis transferul la cardiologie având în vedere vârsta înaintată a actorului şi faptul că are montat un stimulator cardiac. 

În urmă cu două zile, celebrului actor i s-a făcut rău la finalul unui spectacol şi a fost transportat de urgenţă la spital. Managerul spitalului a anunțat că starea lui Florin Piersic este una stabilă, primește toate îngrijirile necesare și momentan nu se pune problema unui transfer la alt spital. Medicii spun că starea de sănătate a actorului e stabilă și că el urmează tratament.

„În momentul de față, se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos, într-o stare stabilă. Suntem un institut care are tot ceea ce are nevoie pentru a trata un asemenea caz”, a declarat directorul Institutului inimii din Cluj, Florin Crișan.

Familia a cerut discreție, așa că acestea au fost singurele informații oficiale despre starea actorului. Florin Piersic a ajuns la spital cu o infecție care s-a localizat în zona genunchiului, a fost operat, apoi s-a constatat că infecția s-a extins spre inimă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.