VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– 55,3% dintre cetățenii moldoveni susțin aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Cel puțin asta arată datele unui nou sondaj IDATA.

– În primele 4 luni ale anului, agricultorii au beneficiat de peste 60% din fondul național de subvenționare, mai exact de 962,5 milioane de lei.

– Compania aerieană low-cost germană Eurowings a început să opereze pe Aeroportul Internațional Chișinău începând de astăzi, 1 mai.

– Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea Tehnică a Moldovei ar putea fuziona. Subiectul a fost discutat la ședința Consiliului Rectorilor.

Jurnal de știri realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.