VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Veronica Prisăcaru: Proiectul nostru este pentru tinerii care doresc să transforme specialitatea lor în afacere

 Invitați: Veronica Prisăcaru, Elena Simciuc, Ana Topor,  Alina Bejenari.

Emisiunea a fost dedicată particularităților proiectului „Conectarea universităților cu industria, prin cooperarea antreprenorială inteligentă a studenților din Moldova, Georgia și Armenia”. Curând în cadrul acestui proiect va avea loc „Competiția națională a ideilor de afaceri” unde sunt invitați toți doritorii.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.