VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alegeri locale generale: CEC a dispus renumărarea buletinelor de vot în 11 localități

Comisia Electorală Centrală (CEC) a dispus renumărarea buletinelor de vot la alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 în mai multe circumscripții electorale.

Astfel, vor fi renumărate buletinele de vot:

pentru funcția de consilier orășenesc și funcția de primar în circumscripția electorală orășenească Nisporeni;
pentru funcția de primar în circumscripția electorală sătească Pîrîta, raionul Dubăsari;
pentru alegerea primarului satului Temeleuți, raionul Florești;
pentru funcția de primar în circumscripția electorală sătească Carahasani, raionul Ștefan Vodă;
pentru funcția de consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală comunală Mileștii Mici, raionul Ialoveni;
pentru funcția de consilier în circumscripția electorală municipală Edineț;
pentru funcția de consilier raional și consilier orășenesc în circumscripția electorală orășenească Călărași, raionul Călărași;
pentru funcția de primar și consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală sătească Taraclia, raionul Căușeni;
pentru funcția de primar și de consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală sătească Javgur, raionul Cimișlia;
pentru funcția de primar și consilier local de nivelul întâi în circumscripția electorală sătească Grigorievca, raionul Căușeni.
Totodată, vor fi renumărate buletinele de vot nevalabile, neutilizate și anulate pentru funcția de primar în circumscripția electorală sătească Cioc-Maidan, UTA Găgăuzia.

Procesul de renumărare a buletinelor de vot pentru fiecare concurent electoral se va efectua până la data de 12 noiembrie 2023, inclusiv. Rezultatul renumărării voturilor va fi adus la cunoștință CEC cel târziu până la 13 noiembrie 2023.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.