VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Sorin Malinovschi, acordeonist: Am înțeles că muzica și acordeonul îmi pot aduce rezultate bune în viață

Pentru a învăța să cânți la acordeon, la fel ca în cazul oricărui alt instrument muzical, este nevoie de studii, multă muncă și practică. Acordeonul este parte a lumii muzicale, inclusiv a cântecului popular. Pasiunea pentru acordeon a lui Sorin Malinovschii are o poveste, care a fost împărtășită, duminică, 29 octombrie, în cadrul emisiunii Iarba verde de acasă. Sorin Malinovschii recent a lansat o carte carte „Vorbește inima prin sunete”, cu piese de autor în spiritul muzicii tradiționale pentru tinerii acordeoniști virtuozi.

„Fiecare instrument este complicat în felul său. La fel, este complicat și acordeonul. Dar, totuși, acordeonul este unul din puținele instrumente muzicale cu care poți cânta ce dorești ești. Eu am înțeles că muzica și acordeonul îmi pot aduce rezultate bune pe parcursul vieții”, a declarat Sorin Malinovschi.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.