VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Rodica Plugaru: Editura mea, RP EDITOR, este o aventură familială. Cred foarte mult în scrisul mamei mele Emilia Plugaru

În adolescență își dorea să devină jurnalistă. A plecat la studii în Franța, iar acolo și-a descoperit spiritul de antreprenoare. Vorbim despre traducătoarea Rodica Plugaru, stabilită de 22 de ani în Paris,  fondatoare a RP Editor, o editură de cărți românești din Franța. În cadrul acestui dialog Rodica Plugaru ne-a vorbit despre sistemul de învățământ din Franța, despre abilitățile dobândite acolo și despre cum a pornit aventura RP Editor. 

Audiție plăcută!

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.