VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Rodica Frecăuțeanu: Problema deșeurilor tine de fiecare din noi

Invitați: Rodica Frecăuțeanu, director executiv A.O. „ Caroma Nord”, Badrajan Vladimir (profesor de limba și literatura română și de literatura universală IPLT „Ginta Latină”),  Trainere: Nijeberschi Dorina,Țaran Mihaela, Oprea Mihaela.

Am discutat  despre despre proiectul ”Colectează Selectiv și Valorifică Deșeurile Creativ!”, implementat de AO ”Caroma Nord” și susținut financiar în cadrul Programului Municipal de Granturi pentru Organizații de Tineret, ediția 2023, organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.