VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

Curtea de Apel Chișinău rămâne fără 20 de judecători. Cererile de demisie au fost aprobate, în ședința din 7 mai a Consiliului Superior al Magistraturii.

– Ucraina nu a solicitat Republicii Moldova să se implice în soluționarea conflictului transnistrean. Declarația a fost făcută de președinta Maia Sandu într-un interviu realizat la Chișinău de jurnalistul rus, Iurii Dudi.

Norvegia își extinde cooperarea cu Republica Moldova și va oferi un ajutor suplimentar 30 de milioane de euro, prin intermediul Programului de sprijin pentru Ucraina. Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul Jonas Gahr Støre.

– Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Natalia Barbu, va urca, în această seară pe scenă la Malmö, Suedia, în prima semifinală a concursului. Interpreta va evolua cu piesa „In the middle”, cu numărul 11.

Jurnal de știri susținut financiat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.