VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Natalia Suhodol: Consumatorul trebuie să știe cum să identifice pâinea care i se potrivește

Invitată: Natalia Suhodol, conferențiar universitar, UTM

Am discutat cu Natalia Suhodol despre caracteristicile unei pâini sănătoase. Invitata a venit cu recomandări pentru public cum să aleagă de pe raftul magazinului pâinea potrivită. A menționat despre importanța tehnologiei de preparare a acestui produs. Cât de potrivită este pâinea pentru prunci, aflați din emisiune.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.