VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Zinaida Ambroci: Cât timp am lucrat în Italia, scrisul a fost unica mea alinare

În cadrul emisiunii „Vocea Diasporei” am stat de vorbă cu poeta Zinaida Ambroci, autoare a 22 de cărți de poezie, cărțile sale fiind traduse în limbile franceză, engleză, spaniolă și italiană.

De-a lungul timpului a obținut numeroase distincții și premii literare. Mai mulți ani a lucrat în Italia, iar în prezent activează la Colegiul de Ecologie din Chișinău.

În cadrul emisiunii, doamna Zinaida Ambroci ne-a vorbit despre experiența sa din Italia, despre comunitatea din diaspora, despre nostalgiile legate de casă, și cum scrisul, printre străini, a devenit unica sa alinare.

De asemenea, autoarea a împărtășit cu noi numeroasele sale proiecte literar-artistice de la Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.