VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Virginia Moraru: Pentru mine scena este ca un altar

Interpreta de muzică populară, de doine și romanțe, Virginia Moraru, a fost duminică, 19 noiembrie, invitata emisiunii ”Iarba verde de acasă”. Virginia Moraru a vorbit despre cum este să trăiești o viață, dedicându-te promovării cântecului de acasă, atât acasă, cât și peste hotare. 

„Un cântăreț nu trebuie să stea pe loc. Trebuie să meargă peste tot cu cântecul, cu spectacolele, ca să bucure inimile celor plecați de acasă. Aici acasă este pusă o bază mai reușită. Este o temelie mai bună pusă. Are cine să o facă. Peste o hotare nu au plecat așa mulți specialiști și este nevoie să promovăm cântecele de acasă. Am un gând să mă întorc acasă, dar încă nu sunt hotărâtă definitiv”, a spus interpreta.

Virginia Moraru a mai spus că pentru ea scena este ca un altar. Când pășește în scenă emoțiile sunt așa de mari că se transformă în totalitate, se lasă dusă de emoțiile care au copleșit-o. „Parcă cântă Dumnezeu prin mine”, a menționat interpreta.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.