VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Victor Bejan:  Am noroc de o comunitate frumoasă

 Invitat: Victor Bejan, preot, Biserica Sfântul Ierarh Nicolae, Mitropolia Basarabiei, or. Anenii Noi

Am discutat despre biserica care o construiește și despre enoriașii care contribuie cu mult la lucrările de construcție. Am vorbit despre relația dintre dumnezeu și om. Am încercat să răspundem la întrebarea de ce avem nevoie de duhovnic și de ce trebuie să menținem vie legătura cu biserica.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.