VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Silvia Ursul: Indiferent de anotimp putem admira păsările din jurul nostru

Invitată: Silvia Ursul, Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii din Republica Moldova

 Am discutat despre păsări și despre cum putem să le ajutăm în perioada de iarnă. Invitata a venit cu unele curiozități și detalii interesante despre păsările sălbatice autohtone. A povestit despre nouă ediție a Recensământului Internațional al Păsărilor Acvatice. Acest program de monitorizare deschide „anul ornitologic” al organizației, fiind un eveniment mult așteptat de către comunitatea ornitologică.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.