VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul de Externe cheamă moldovenii să o susțină pe Natalia Barbu

Astăzi, de la ora 22:00, are loc prima semifinală a Eurovision Song Contest 2024, unul dintre cele mai cunoscute evenimente muzicale de pe continentul european. În acest context, Ministerul de Externe cheamă moldovenii să o susțină pe interpreta Natalia Barbu.

„În această seară, la Malmo, sub numărul 11, va urca pe scenă reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Barbu, cu piesa – In The Middle. Haideți să încurajăm și să susținem reprezentanta țării noastră la Eurovision prin votul nostru! Cetățenii moldoveni din țările participante în prima semifinală, precum și cei din Marea Britanie, Suedia și Germania – țări care au drept de vot în această etapă – pot vota prin SMS și aplicațiile oficiale Eurovision”, se arată în mesajul Ministerului de Externe.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.