VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Mihai Rusu: Economia circulară, reprezintă viitorul întregii planete

Invitat: Mihai Rusu, șeful Serviciului politici în domeniul economiei circulare și instrumente economice, Ministerul Mediului.

Subiectul emisiunii a constituit – economia circulară, unde invitatul a  venit cu detalii destinate publicului, referitoare la esența și valoarea acestui concept. A enumerat ce realizări are Ministerul Mediului la acest capitol și cum este modificată legislația națională în acestă direcție.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.