VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Iulia Teleucă: Pentru mine a fost o surpriză sa ajung în primii trei la audițiile Eurovision

 Invitată: Iulia Teleuca, interpretă de muzică ușoară

Tânăra interpretă Iulia Teleuca a venit la „Întâlniri cu prietenii” pentru a prezenta piesa Runaway cu care va participa în finala națională Eurovision 2024. Este încrezătoare și este gata să muncească mult pentru a surprinde publicul în finală. Din acest motiv pregătește un show pe măsură.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.