VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci echipe de pompieri și salvatori au intervenit într-un local din Căușeni

Pompierii din raionul Căușeni au fost solicitați să intervină conform nivelul sporit de intervenție la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un local. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:01. Potrivit primelor informații, focul izbucnit în interiorul localului de pe strada Ștefan cel mare 8 din orașul Căușeni.

La fața locului au intervenit cinci echipe de salvatori, care au stabilit că arderea s-a produs într-o anexă din spatele clădirii cu trei nivele, iar focul se răspândește spre acoperișul construcției.

La moment forțele IGSU continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea incendiului. Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.