VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Deputata Marina Tauber, transferată din Penitenciarul nr.13 în arest la domiciliu: „Prima noastră victorie”

Vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, a fost transferată de la Penitenciarul nr. 13 în arest la domiciliu. Magistrații Curții de Apel (CA) Chișinău au admis miercuri, 14 septembrie, recursul avocaților și au dispus transferarea parlamentarei în arest la domiciliu.

„A avut loc prima noastră victorie”, a declarat deputata Tauber după pronunțarea hotărârii instanței.

Între timp, mai mulți simpatizanți ai Partidului Politic „ȘOR” au protestat și scandat lozinci în fața instanței.

Pe 7 septembrie, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au prelungit cu încă 20 de zile mandatul de arestare emis pe numele deputatei Marina Tauber.

În iulie curent, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.