VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Magistrații Judecătoriei Chișinău au prelungit cu încă 20 de zile mandatul de arestare în Penitenciarul nr.13 pe numele deputatei Marina Tauber

Vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămâne în continuare în arest în Penitenciarul nr. 13. Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, a admis miercuri, 7 septembrie, recursul procurorilor anticorupție și au prelungit cu încă 20 de zile mandatul de arestare emis pe numele deputatei.

Decizia de astăzi a fost așteptată. (…) Cum a zis Ilan Șor – o să mergem până la capăt”, a declarat deputata Tauber după pronunțarea hotărârii instanței cu privire la mandatul de arestare emis pe numele său.

Iulian Balan, unul dintre avocații deputatei Marina Tauber a declarat că va ataca hotărârea judecătorilor la Curtea de Apel (CA) Chișinău.

Este o decizie tristă. (…) Demersul depus de acuzarea de stat nu are nici un argument nou și este sub orice critică pentru a fi înaintat în instanță. Ea (n.r decizia) va fi contestată”, a declarat apărătorul parlamentarei.

Între timp, mai mulți simpatizanți ai Partidului Politic „ȘOR” au protestat și scandat lozinci în fața instanței.

În iulie curent, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.