VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber rămâne în arest în Penitenciarul nr.13. Tauber: „Sper că la baza acestei decizii stau careva motive serioase”

Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, bănuită  în două cauze penale pornite pe faptul acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat rămâne în arest în Penitenciarul nr.13 pentru 20 de zile.

O decizie în acest sens a fost pronunțată marți, 16 august, de către magistratul Roman Mazureț din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Deputata Marina Tauber a declarat că prin intermediul avocaților săi va contesta la Curtea de Apel (CA) Chișinău decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

„Mandatul de arest a fost prelungit cu 20 de zile în Penitenciarul nr.13. Este o decizie neașteptată. Sper că la baza acestei decizii stau careva motive serioase pentru că astăzi acuzatorii de stat nu au putut să aducă nici o probă nouă care ar servi un temei ca eu să fiu deținută în penitenciar. (…) Sunt dezamăgită. O să contestăm decizia la Curtea de Apel”, a declarat deputata.

Pe 23 iulie, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13.

Pe 21 iulie, Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară, fiind în aceeași zi și reținută. Tauber a fost pusă sub învinuire pe două capete de acuzare: acceptarea cu bună știință a finanțării Partidului Politic „ȘOR” din partea unui grup criminal organizat, precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii pentru primul semestrul al anului curent, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.