VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ONU: Populația globală a ajuns la opt miliarde de locuitori

Populația globală a ajuns la opt miliarde de locuitori. Din numărul total, 50,5 % reprezintă bărbați, iar 49,5 % reprezintă femei, conform Organizației Națiunilor Unite (ONU).

Conform raportului ONU, peste 70 % din populația lumii trăiește în 20 cele mai populate țări, iar aproximativ 36 % din acești oameni locuiesc în China (18,18 %) și India (17,72 %). Chiar dacă în prezent, China este cea mai populată țară din lume, populația Indiei crește într-un ritm mult mai rapid.

Foto: countrymeters.info

Se așteaptă ca în 2023, India să ocupe primul loc în acest clasament. În prezent, populația mondială crește cu peste 90 de milioane de oameni pe an.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.