VOCEA CARE NE UNEȘTE

Marina Tauber rămâne în arest

Deputata Partidului politic Șor, Marina Tauber, rămâne în arest preventiv. Magistrații Curții de Apel au declarat nefondat recursul avocaților, menținând decizia din 23 iulie, prin care Marina Tauber a fost plasată în arest preventiv pentru un  termen de 30 de zile. În fața instanței, simpatizanții formațiunii au organizat o acțiune în susținerea parlamentarei.

Marina Tauber s-a prezentat în instanță. Ea le-a declarat jurnaliștilor că deciziile judecătorești în privința sa sunt fără precedent și sunt extrem de severe. Or, este deținută în Penitenciarul nr. 13 fără a-i fi demonstrată vinovăția. În opinia sa, este o presiune politică. Deputata mai spune că niciun judecător nu i-a putut răspunde la întrebarea cum va recupera zilele ei de muncă în interesul cetățenilor, ea fiind delegată în Parlament de popor.

Pe 21 iulie, Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară, fiind în aceeași zi și reținută. Tauber a fost pusă sub învinuire pe două capete de acuzare: acceptarea cu bună știință a finanțării Partidului Șor din partea unui grup criminal organizat, precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii pentru primul semestrul al anului curent, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.

Articole similare

spot_img

cele mai populare