VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Marina Tauber rămâne în arest

Deputata Partidului politic Șor, Marina Tauber, rămâne în arest preventiv. Magistrații Curții de Apel au declarat nefondat recursul avocaților, menținând decizia din 23 iulie, prin care Marina Tauber a fost plasată în arest preventiv pentru un  termen de 30 de zile. În fața instanței, simpatizanții formațiunii au organizat o acțiune în susținerea parlamentarei.

Marina Tauber s-a prezentat în instanță. Ea le-a declarat jurnaliștilor că deciziile judecătorești în privința sa sunt fără precedent și sunt extrem de severe. Or, este deținută în Penitenciarul nr. 13 fără a-i fi demonstrată vinovăția. În opinia sa, este o presiune politică. Deputata mai spune că niciun judecător nu i-a putut răspunde la întrebarea cum va recupera zilele ei de muncă în interesul cetățenilor, ea fiind delegată în Parlament de popor.

Pe 21 iulie, Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară, fiind în aceeași zi și reținută. Tauber a fost pusă sub învinuire pe două capete de acuzare: acceptarea cu bună știință a finanțării Partidului Șor din partea unui grup criminal organizat, precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii pentru primul semestrul al anului curent, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.