VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu s-a întâlnit cu șefii misiunilor diplomatice ale țărilor membre ale UE, statelor G7 și ai organizațiilor internaționale acreditate în R. Moldova

Vicepremierul Nicu Popescu s-a întâlnit cu șefii misiunilor diplomatice ale țărilor membre ale Uniunii Europene, statelor G7 și ai organizațiilor internaționale acreditate în Republica Moldova pentru a discuta despre pașii următori în procesul de implementare a reformelor pe calea aderării Republicii Moldova la UE.

În dialogul cu ambasadorii, oficialul moldovean a relatat despre procesul de consultări, elaborarea Planului de acțiuni, aprobarea lui în cadrul Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană și despre determinarea fermă de implementare a acestuia de către instituțiile naționale responsabile.

„Am evidențiat importanța sprijinului partenerilor noștri pentru a ne ajuta să facem față situației dramatice create de războiul Rusiei împotriva Ucrainei și impactul socio-economic al acestuia asupra țării noastre.

De asemenea, tot în cadrul reuniunii, împreună cu Ecaterina Casinge – șefa Cabinetului președintei Maia Sandu – am vorbit despre Platforma de sprijin a Republicii Moldova, a cărei a treia ediție se va desfășura la Paris. Vom coordona eforturile autorităților pentru a asigura o realizare cât mai punctuală a inițiativelor care ne vor ajuta să depășim provocările curente și viitoare”a subliniat ministrul Nicu Popescu.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.