VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Victoria Fonari: Demnitatea e o trăsătură care trebuie să ne reprezinte

Invitată: Victoria Fonari, scriitoare, conf. univ. UST

Invitata a vorbit despre rolul lui Dimitrie Cantemir pentru istoria și cultura mondială, în contextul „Anului cultural Dimitrie Cantemir”, instituit prin decret prezidențial.   Anul 2023  marchează cele trei veacuri ale veşniciei lui Dimitrie Cantemir, dar şi cei 350 de ani de la naşterea sa. Invitata a remarcat importanța evenimentelor petrecute pe ambele maluri ale Prutului, dedicate „Anului cultural Dimitrie Cantemir”

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.