VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Vica Demici: Este foarte important să faci ceea ce-ți place

Începem noul an cu povestea de succes a poetei și textierei Vica Demici, stabilită din 2012 în Marea Britanie. În cadrul acestui dialog, ne-am întors în timp, la rădăcinile și formarea poetei, am răscolit nostalgiile copilăriei și adolescenței.

Am discutat despre activitatea de lector universitar din Republica Moldova, dar și despre abilitățile pe care le-a dobândit în urma programului de masterat în științe diplomatice la University College London. Protagonista a vorbit cu entuziasm despre rolul activității sale în domeniul dimplomației economice din Marea Britanie, despre colaborările sale artistice cu maestrul Eugen Doga și Paula Seling, precum și despre proiectele muzicale la care lucrează în prezent.  

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.