VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Centrul „În Brațele Mamei” – un loc plin de căldura și grijă pentru mamele minore

Viaţa le-a pus la grele încercări. Chiar şi atunci când au rămas fără un adăpost şi fără o bucăţică de pâine, …au avut curajul să meargă înainte doar pentru a-şi putea strânge în braţe copiii. Vorbim de mai multe mame în situaţii dificile care au găsit dragoste şi grijă la Centrul Maternal a Misiunii Sociale Diaconia.

Aici, tinerele, majoritatea minore, primesc consiliere psihologică și sunt ajutate să-și decidă viitorul. Centrul maternal „În Braţele Mamei” a fost înfiinţat de Misiunea Socială „Diaconia” – asociație a Mitropoliei Basarabiei.

Autor

  • Nicoleta Negrescu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, dar și economică, voxuri pentru TV. La fel este una dintre prezentatoarele Jurnalului Serii la radio. A fost realizatoarea și prezentatoarea emisiunii „Creștem mari și sănătoși”, Alo Capitala, dar și jurnalistă la postul TV8. A lansat propria carte cu titlul „Prin nori de lapte și venin” . Premianta proiectului finanțat de MECC, organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru tipărirea a 300 de exemplare de cărți. Premiantă pentru debut în literatură a anului 2020 la categoria NON Fiction.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.