VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Olivia Cheptea: Muzica populară mă sensibilizează într-un mod aparte

Olivia Cheptea, o tânără interpretă de muzică populară, a fost duminică, 31 iulie, invitata emisiunii Iarba verde de acasă. Olivia a povestiti că muzica populară îi este tare dragă, în muzica populară șia regăsit sufletul.

Mă alin cu muzica populară. Nu că nu m-aș fi regăsit într-un alt gen de muzică, dar muzica populară mă sensibilizează într-un mod aparte. Mă gândesc să fac melodii încă mai autentice, mai aproape de folclor, dar îmi trebuie concentrare, să nu le fac la repezeală, trebuie fără grabă, frumos și bine punctat”, a declarat Olivia Cheptea.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.