VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Mariana Tudoreanu: Mă simt cel mai bine și sufletul meu este cel mai fericit atunci când sunt în fața publicului

Invitata ediției de duminică, 4 februarie, a emisiunii Iarba verde de acasă a fost interpreta de muzică populară Mariana Tudoreanu, care a vorbit despre pasiunea pentru muzică, despre anii de cântec, repertoriul creat și planurile de viitor.

„Cu muzica populară am pornit în lumea cântecului. Între timp am lansat și cântece de muzică clasică, pe la evenimente mai cânt și muzică ușoară, ca să fie diversitate în repertoriul meu. Eu mă simt cel mai bine și sufletul meu este cel mai fericit atunci când sunt în fața publicului, atunci când îi pot oferi toată dragostea și toate sentimentele celor care mă ascultă”, a declarat Mariana Tudoreanu.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.