VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Mariana Plămădeală: Este o provocare să lucrez într-un domeniu preponderent masculin

Protagonista din această ediție are o poveste impresionantă și poate fi un model de ambiție și perseverență pentru mai mulți basarabeni. Este vorba despre Mariana Plămădeală, originară din orașul Ialoveni, Republica Moldova, stabilită în prezent în Marea Britanie.

În cadrul acestui dialog, Mariana ne-a povestit despre studiile și profesorii din Franța, despre provocările pe care le-a întâmpinat acolo, despre jobul din Marea Britanie și cum este pentru o femeie să lucreze inginer pentru cel mai mare furnizor de scaune pentru automobile din lume.

Tot în acest interviu, am vorbit despre asociația „Români uniți din Anglia” pe care a fondat-o în 2019 și despre Școala Românească „Nicolae Iorga” din Marea Britanie, care a fost deschisă pentru basarabenii noștri ca să nu-și uite rădăcinile și valorile și românești.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.