VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Maria Ivanov: Când am fost prima dată la Iași m-am îndrăgostit iremediabil de acest oraș

În cadrul acestei ediții vă invit s-o cunoașteți pe poeta Maria Ivanov, născută în satul Cuhnești, raionul Glodeni, Republica Moldova. Maria a făcut masteratul la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de acest oraș.

În cadrul emisiunii „Vocea Diasporei” protagonista ne-a povestit despre copilăria marcată de plecările tatălui său peste hotare, la Moscova, și, despre cum aceste experiențe și-au găsit rostul în cartea sa de debut. Maria ne-a spus cum a reușit să aducă revista „Timpul” din România, în Republica Moldova, pe care o conduce de doi ani, dar și despre colaboratorii din diasporă.

Tot în această ediție am vorbit și despre cartea sa de debut „Totul va fi bine”, apărută la editura „Prut Internațional”.  Maria a împărtășit bucuria premiilor sale literare din Republica Moldova și din România și a vorbit cu entuziasm despre proiectul  „eTimpul pentru carte”, care are scopul de a promova literatura și cultura românească autohtonă în rândul tinerei generații.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.