VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Lena Chilari: Lumea în Republica Moldova este mult mai reticentă față de evenimentele poetice pe care le organizez

În cadrul acestei ediții, vă invit s-o cunoașteți pe poeta Lena Chilari, originară din satul Pepeni, raionul Sângerei, Republica Moldova, stabilită de 10 ani la Cluj.

Protagonista ne-a vorbit despre studiile pe care le-a oținut la Cluj, despre performance-urile poetice din România și despre cum, acestea, reușesc să transforme ființa.

Poeta ne-a povestit despre dragostea pentru copii, dar și despre pregătirea pentru noua sa carte.

Lena Chilari a debutat în anul 2020 cu volumul de poezie „O cană de noviciok la bătrânețe”, editura „Tracus Arte”. A câștigat premiul pentru debut în poezie „Alexandru Mușina” din România și premiul „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, oferit de către Biblioteca Municipală din Chișinău. Activează la Cluj, în calitate de asistentă de educator Montessori.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.