VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Cristina Movileanu: Artiștii salvează omenirea de mediocritate

Cristina Movileanu este stabilită din 2017 în Irlanda. Cum s-a întors acasă, am invitat-o la un interviu ca să ne povestească mai multe despre viața de acolo, dar și despre cum a găsit Republica Moldova, la întoarcere.

În cadrul acestui dialog, Cristina ne-a vorbit despre cele două arte pe care le combină atât de frumos: pictura și muzica, despre tatăl său, regretatul artist plastic, Vasile Movileanu, despre profesorii care au format-o și despre colaborarea cu pictorițele Eudochia Robu și Eleonora Romanescu.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.