VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO / Angela Arseni: Cântecul popular este sufletul meu

Interpreta de muzică populară Angela Arseni a fost duminică, 21 ianuarie, invitata emisiunii Iarba verde de acasă.

Angela Arseni a povestit că de la mama sa a luat dragostea față de cântec, mama a fost cea care i-a dat imbold să facă muzică populară, să cânte cântecul de acasă, care este al nostru, de la rădăcini și este ceea ce ne reprezintă.

„Astăzi, cântecul popular este sufletul meu. Cântecul popular este tezaurul nostru”, a spus Angela Arseni.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.