VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Spînu: Voi merge duminică la Adunarea Națională „Moldova Europeană” pentru cei doi copii ai mei

După premierul Dorin Recean, și fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a îndemnat cetățenii să vină duminică, 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale unde va avea loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”.

Într-un filmuleț video, Spînu spune că va participa la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, pentru cei doi copii ai săi.

„Duminică, 21 mai, voi merge în Piața Marii Adunări Naționale, la Adunarea Națională „Moldova Europeană”. Voi merge acolo pentru cei doi copii ai mei. Îmi doresc ca ei să trăiască într-o țară cu pace, cu dezvoltare, cu prosperitate și o țară liberă, așa cum este în Uniunea Europeană. Vă îndemn să venim toți, să fim alături, să fim uniți și să spunem lumii întregi că drumul țării noastre este spre integrarea europeană”, a declarat Andrei Spînu.

Adunarea ”Moldova Europeană” din 21 mai va fi organizată simultan în centrul Chișinăului și în alte 33 de capitale și orașe europene. În Piața Marii Adunări Naționale, manifestația va dura câteva ore, iar programul evenimentului va conține discursuri în fața mulțimii și partea artistică. Executivul susține că pentru participanții la adunare au fost create patru zone mari de parcare în sectoarele Chișinăului, iar în PMAN polițiștii vor asigura ordinea publică și nu vor admite destabilizări.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.