VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Trafic suspendat timp de două zile în PMAN: Cum va circula transportul public

Timp de două zile traficul rutier va fi suspendat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul PMAN. Despre aceasta anunță Primăria Capitalei, care subliniază că acțiunea are loc în legătură cu organizarea și desfășurarea Adunării Naționale ,,Moldova Europeană”.

Se sistează circulația rutieră pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Puskin, începând cu ora 08:00, pe data de 20 mai curent, până pe data de 22 mai 2023, ora 06:00”, anunță primăria.

Astfel, în perioada menționată, transportul public (troleibuze, autobuze, microbuze), care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente, după cum urmează:

TROLEIBUZE
-Rutele nr. 1, 4, 5, 8 și 22- vor circula pe str. București (tur-retur);
-Ruta nr. 34: spre Centru – pe str. București iar spre Trușeni – pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri – str. Bucuresti;
AUTOBUZE:
Spre sec.Botanica/Râșcani
-Rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Bănulescu-Bodoni, M. Kogălniceanu, Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;
-Ruta nr. 5: de pe str. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, V. Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
-Spre sec.Buiucani
-Rutele nr. 9, 11, 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Reamintim că la începutul lunii aprilie, președintele Maia Sandu a lansat inițiativa de a convoca pe 21 mai, în centrul capitalei, Adunarea ”Moldova Europeană”. Evenimentul este apolitic, la el fiind așteptați să participe toți cetățenii. Întruniri pro-europene vor avea loc și în alte 33 de orașe de peste hotare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.