VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Recean îndeamnă cetățenii să participe la Adunarea Națională: Să spunem într-o voce unită că noi suntem europeni!

Premierul Dorin Recean a îndemnat cetățenii să vină duminică, 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale unde va avea loc Adunarea Națională „Moldova Europeană”.

Într-un filmuleț publicat pe pagina oficială a Guvernului, Recean menționează că „Moldova este europeană!”.

Oamenii noștri din sate și orașe vor să trăiască în localități frumoase, localități dezvoltate și prospere. Tinerii noștri, după ce absolvă școala, vor să găsească un loc de muncă bine plătit acasă, să-și întemeieze o familie și să construiască o casă. Antreprenorii vor un mediu predictibil și oportunitățile întregii pieții europene. Pe 21 mai, venim cu toții la Adunarea „Moldova Europeană”, să spunem într-o voce unită că noi suntem europeni!”, a îndemnat Dorin Recean.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.