VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tauber, mesaj pe Facebook după ce magistrații i-au prelungit arestul: Ne așteaptă vremuri foarte grele

Vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, a transmis un nou mesaj prin intermediul avocaților săi, după ce ieri, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis recursul procurorilor anticorupție și i-au prelungit cu încă 20 de zile mandatul de arest.

În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Tauber le mulțumește susținătorilor săi și avertizează cetățenii că ”în țară se așteaptă vremuri foarte grele”.

Nici judecătoarea Buzu nu a rezistat și a cedat presiunilor făcute de Sandu, Litvinenco, Musteață și alții. Am așteptat mai mult ședința de ieri pentru a mă adresa susținătorilor mei, pentru a le spune că sunt foarte recunoscătoare pentru că au venit să îmi arate susținerea.

Vreau să le mai spun să nu-i întristeze decizia de ieri. Odată ce această decizie a fost luată, acest lucru înseamnă că noi suntem tot mai aproape de victorie. Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici și toată lumea vede că echipa Partidului „ȘOR”, în frunte cu Ilan Șor, este mai consolidată ca niciodată. Noi nu ne vom opri, nu vom ceda, vom continua lupta pentru interesele cetățenilor.

Vreau ca toți să înțeleagă un lucru important. Astăzi noi nu luptăm pentru Partidul „ȘOR”, Ilan Șor sau Marina Tauber, ci pentru o viață mai bună a cetățenilor noștri. Ne așteaptă vremuri foarte grele în țară, iar dezordinea care se produce în justiție agravează și mai mult situația. Lupta însă continuă, iar victoria va fi cu siguranță a noastră. Mergem până la capăt!”, se arată în mesaj.

În iulie curent, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.