VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ 26 de tone de pește contaminat cu paraziți, depistat de ANSA

Un lot de 26 de tone de pește, contaminat cu paraziți a fost depistat de inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor din cadrul Postului de Inspecție la Frontieră Giurgiulești.

Astfel, inspectorii au interzis importul lotului de pește.

Peștele nu corespunde cerințelor sanitar-veterinare și regulilor specifice de igienă a produselor alimentare de origine animală. Urmare a desfășurării controlului organoleptic s-a depistat că lotul este contaminat cu paraziți.

În scopul respectării regulilor specifice de igienă a produselor alimentare de origine animală, Agenția a întocmit actul de retur și a interzis intrarea pe teritoriul Republicii Moldova a lotului neconform”, anunță ANSA.

În cazul în care se depistează produse alimentare neconforme sau abateri de la prevederile legislației pentru protecția consumatorului, cetățenii sunt îndemnați să depună petiție la Agenție, e-mail: sesizare@ansa.gov.md, nr. de telefon: 0(22) 26 46 43 sau linia Verde: 0 800 800 33.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.