VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ „Vox: Ion Ceban de gospodărie se ocupă foarte bine, dar că se bagă în politică asta e greșeala lui…”

Vox realizat de Mihaela Cîrnov

Recent, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban a lansat Partidul Mișcarea Alternativă Națională. El a spus că formațiunea își propune să mențină neutralitatea, independența și pledează pentru integrarea europeană a R. Moldova. Vocea Basarabiei a căutat să afle de la oamenii întâlniți la întâmplare în preajma primăriei, ce cred despre apariția noului partid:

— Despre partidul lui Ion Ceban nu am citit, nu am auzit, prima oară aflu de la voi.

— El spunea că nu se va băga în politică, dar acum s-a băgat în politică.

— [Ion Ceban] nu trebuie să se ocupe de politică. De gospodărie se ocupă și e foarte bine, dar că se bagă în politică asta e greșeala lui, el se vede președinte să servească serviciile rusești. El pentru Rusia lucrează, nu pentru Republica Moldova și foarte bine ar fi dacă s-ar da jos să nu mai existe el în țara asta. Dodon tot spunea că partidul socialiștilor e pentru popor și ce-a făcut, a trădat țara, a vândut țara, a făcut dezastru total și acum guvernul nu se poate descurca din cauza că e totul încurcat.

Autor

  • Mihaela Cîrnov

    Autoarea Matinalului Cotidian, dar și moderatoarea emisiunii Te salută Vocea Basarabiei, alături de Andrei Porubin. Licența și masteratul în jurnalism le-a efectuat la USEM. Deține premiul Jurnalista anului la Gala Tinerilor Supereroi, 2017. Se numără printre finaliștii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția din 2021. A activat în calitate de prezentatoare și realizatoare de emisiuni la Moldova 1 și reporteră la știripozitive.eu. A lucrat la Radio Europa Liberă timp de 5 ani, fiind și bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.