VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la sediul central al Partidului „ȘOR”. PA: Au fost ridicați peste 320 de mii de lei, bani destinați pentru plata salariilor

Procurorii anticorupție (PA) și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au efectuat miercuri, 2 noiembrie, percheziții la sediul central al Partidului „ȘOR” în dosarul finanțării ilegale a formațiunii.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei (VB) de către Mihail Ivanov, procuror din cadrul PA care gestionează dosarul finanțării ilegale a partidului „ȘOR”.

Potrivit PA, în cadrul perchezițiilor efectuate au fost depistați și ridicați bani în sumă totală de 321 700 lei.

„Mijloacele bănești erau destinate pentru plata neoficială a salariilor, achitate în plic angajaților partidului din partea grupului criminal organizat”, susține PA.

Pe 20 octombrie, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la membrii și activiștii partidului politic „ȘOR” în cauza penală privind finanțarea ilegală a partidului politic „ȘOR”. Atunci, 24 de persoane au fost reținute. În urma perchezițiilor, procurorii au ridicat 20 de pungi negre cu aproximativ 3,5 milioane de lei. Ulterior, cinci persoane învinuite în cauza penală privind finanțarea ilegală a Partidului Politic „ȘOR” au plasate în arest preventiv, iar alte 17 persoane au fost plasate în arest la domiciliu.

Dosarul finanțării ilegale a partidului „ȘOR”: cinci persoane, plasate în arest în penitenciar, iar alte 17 – la domiciliu

Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a venit cu o reacție după ce oamenii legii au efectuat percheziții la membrii și activiștii partidului politic „ȘOR” în cauza penală privind finanțarea ilegală a partidului politic „ȘOR”.  Într-un video publicat pe pagina sa de Facebook, politicianul confirmă că a expediat 5,5 milioane de lei pentru transportarea protestatarilor și hrană.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.