VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șor declară că a expediat 5,5 milioane de lei pentru protestatari: Ce spune despre cei 24 de reprezentanți ai partidului reținuți de polițiști

Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a venit cu o reacție după ce oamenii legii au efectuat ieri, percheziții la membrii și activiștii partidului politic „ȘOR” în cauza penală privind finanțarea ilegală a partidului politic „ȘOR”. 

Într-un video publicat pe pagina sa de Facebook, politicianul confirmă că a expediat milioane de lei pentru transportarea protestatarilor și hrană.

La indicația dictatorului Maiei Sandu, hoții și bandiții cu epoleți au furat 5,5 milioane de lei de la cetățenii care luptă pentru un trai decent și un viitor mai bun. Sunt banii pentru transport și hrană pe care i-am transmis cetățenilor Republicii Moldova, care vor să protesteze față de regimul Maiei Sandu, împotriva dezmățului, sărăciei, foamei și frigului la care au fost condamnați.

Ce fapte ilegale am comis? De ce au fost luați banii care aparțin cetățenilor? Am anunțat din start că îi voi ajuta să ajungă la proteste”, a declarat Ilan Șor.

Totodată, acesta a comentat reținerea celor 24 de reprezentanți ai partidului.

”24 de lideri regionali ai Partidului „ȘOR” au fost arestați. Cât de democratice sunt aceste acțiuni, se încadrează acestea în limitele legii? Vă îndemn să nu încercați să zădărniciți protestele, că nu vă va reuși. Oamenii vă urăsc. Sunteți niște putegraiuri care sufocați cetățenii țării noastre. Nu vă vom permite să vă bateți joc de oameni.

Totodată, vă atenționez, dacă timp de 72 de ore liderii Partidului „ȘOR” nu vor fi eliberați, vom veni la casele și birourile voastre, acolo unde vă odihniți și veți avea coșmaruri nu în somn, ci în realitate”, a mai declarat Ilan Șor.

Citește și: Percheziții în dosarul finanțării ilegale a partidului ȘOR. Șefa PA: „24 de persoane, reținute. Procurorii au ridicat 20 de pungi negre cu aceleași embleme”

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.