VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Olga Căpățână: Patriotismul care a fost în Moldova, în anii ’91-’92, nu cred să se repete vreodată

Olga Căpățână – femeia erou, ne-a oferit în cadrul emisiunii „Vocea Diasporei” o adevărată lecție de istorie și curaj. Scriitoarea a povestit despre ororile războiului din Afganistan și despre ororile războiului de pe Nistru, acolo unde a activat în calitate de militar.

„Războiul m-a învățat să mă iubesc pe mine, să iubesc viața și să trăiesc fiecare clipă” a afirmat jurnalista.  

În cadrul emisiunii „Vocea Diasporei” scriitoarea ne-a vorbit despre cum dramele și-au găsit locul în carte, despre jurnalismul din Franța, dar și despre clubul C’ARTE lansat recent la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” din Chișinău.

Olga Căpățână a publicat mai multe cărți în română, rusă și franceză. Este autoarea filmului documentar „Războiul și pacea din Moldova”. Este membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și membră a Uniunii Jurnaliștilor Profesioniști din România și din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.