VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Marina Lungu: De „sănătatea” aerului suntem cu toții responsabili

Invitată: Marina Lungu, Direcția politici în domeniul protecției aerului atmosferic, Ministerul Mediului

Am discutat despre sursele de poluare a aerului și despre situația în urbele Republicii Moldova. Invitata a venit cu informații despre starea aerului în seara de revelion. A menționat impactul pirotehnicii și arificiilor asupra calității aerului. A explicat cum factorii naturali pot crește sau micșora poluarea aerului.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.