VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Galina Norocea: Educației de mediu trebuie să fie supuși de la mic până la mare.

Invitați: Galina Norocea, consultant principal, Secția politici în domeniul schimbării climei, Ministerul Mediului, Petru Vinari, Societatea Ecologică „Biotica”

Emisiunea a fost dedicate educației ecologice. Invitații au explicat cum instituțiile de stat dar și organizațiile societății civile realizează educația ecologică pe diverse categorii de vârstă.  Au venit cu exemple a educației de mediu de succes din propria experiență.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.