VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Anda Vahnovan: Am fost o norocoasă. Am avut cei mai buni profesori la Cluj

În cadrul acestei ediții, vă invit s-o cunoașteți pe scriitoarea Anda Vahnovan, membră a Uniunii Scriitorilor din Moldova, stabilită din 2017 la Londra. Aceasta ne-a povestit despre Facultatea de Jurnalism pe care a absolvit-o la Cluj și despre profesorii care au stat la baza formării sale.

Tot în cadrul acestui interviu, protagonista ne-a vorbit despre cartea sa de debut „Sârme” și despre „Povestiri londoneze”, un jurnal care înglobează experiențele sale din Marea Britanie. Anda Vahnovan a vorbit cu admirație despre sistemul educațional din Londra și despre capacitatea englezilor de a gestiona corect fiecare situație. Scriitoarea a împărtășit și emoțiile pe care le-a trăit recent la „Diplomatic Bazar” de la Bruxelles, unde a participat cu cele două cărți ale sale.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.