VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu

Vicepreședinta Partidului Politic ȘOR, deputata Marina Tauber, rămâne în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată vineri, 4 noiembrie, de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

În rezultatul examinării recursurilor înaintate de apărătorii Marinei Tauber care au solicitat revocarea măsurii preventive, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus respingerea acestora și menținerea mandatului de arest la domiciliu în privința deputatei.

„Solicitarea avocaților mei a fost respinsă, ceea ce însemnă că eu rămân în arest la domiciliu. Eu vă spuneam că așteptări mari să nu aveți”, a declarat Marina Tauber în fața instanței de la Ciocana, unde mai mulți simpatizanți ai Partidului „ȘOR” au protestat în susținerea acesteia.

Pe 25 octombrie, deputata Marina Tauber, a fost plasată în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Atunci, colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău a admis recursul declarat de procurori împotriva încheierii de înlocuire a măsurii preventive aplicate în privința deputatei partidului „ȘOR” Marina Tauber.

În iulie 2022, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, deputata Marina Tauber, rămasă fără imunitate parlamentară, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce ofițerii CNA și procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul de la Parlament al parlamentarei.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.